Специализирано звено, което ще решава проблеми на родилки с Covid-19, 

...
Специализирано звено, което ще решава проблеми на родилки с Covid-19, 
Коментари Харесай

Министър Ангелов: Ще създадем спецзвено за проблеми на родилки с Covid-19

Специализирано звено, което ще взема решение проблеми на родилки с Covid-19,  ще бъде основано към министъра  на опазването на здравето, обяви  Костадин Ангелов в Бургас. В момента бургаска родилка е в тежко положение, съветвана е с национални експерти, изясни той.Тя се е лекувала 10 дни у дома.

„ Децата, които са родени със незабавното цезарово сечение от нея са добре, други две деца също са добре, други две родилки, които са в по-леко положение, само че още веднъж са позитивни.

Наблюдаваме нещо, което го нямаше по време на втората вълна, а точно подмладяване на пациентите, които постъпват с Covid-19.

Всичко това, от което има потребност Бургас е направено. Ще бъдат изпратени спомагателни количества ремдесивир, ще бъдат пренасочени спомагателни количества ваксини. Към момента нямаме терзание за потребностите на област Бургас “, сподели министър Ангелов.

Ако има потребност, ще бъдат командировани в морския град чиновници на други здравни инспекции.Към момента Спешната помощ работи добре,няма закъснение на адреси, акцентира Ангелов.

До края на деня ще бъдат пуснати инструкции за работата на огромните магазини, които изнесоха щандове пред комерсиалните си обекти и продават. Те ще бъдат разисквани с министъра на стопанската система.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР